PRISER PÅ SOMMERKURSER 2024

Her kan du se priserne for sommerkurser 2024 på Den Europæiske Filmhøjskole. Alle priser er inkl. undervisning og fuld forplejning. Ved dagelev er værelse ikke inkluderet, her skal du selv finde overnatning et andet sted. Der er kun 2 dagelevpladser per kursus (ingen dagelever på manus).

1 uges sommerkursus i dobbeltværelse:

1 uges sommerkursus i enkeltværelse:


1 uges sommerkursus som dagelev: Der ydes 10% studierabat.
Husk at medbringe gyldigt studiebevis.

Vi modtager også gavekort fra Højskolerne

5.965,- DKK

7.995,- DKK

5.055,- DKK


PROGRAM

Deltagerne får det endelige ugeskema tilsendt på mail 1-2 uger før kursusstart. Du kan se hvordan en typisk sommerhøjskole-uge forløber her.

Tilmelding til sommerkurser

Vejledning til, hvordan du tilmelder dig vores sommerkurser.

Du tilmelder dig på siderne for de enkelte kurser. Tilmeldingerne åbner 22. februar 2024 kl. 10. Der er som regel tryk på, især enkeltværelserne kan hurtigt blive udsolgt. Derfor bør du læse nedenstående grundigt.

Du kan IKKE tilmelde dig med Internet Explorer - du skal bruge Chrome, Safari, Firefox eller EDGE som browser. 

Du kan tilmelde to deltagere per kø-nummer. Dette er ingen garanti for, at begge deltagere får plads - og derfor anbefaler vi, at hver deltager tilmelder sig selv. Men SKAL du tilmelde en makker, bliver du i hvert fald ikke smidt bagerst i køen, når du har tilmeldt dig selv. Hvis du skal tilmelde to, anbefaler vi, at du venter med at betale, så går det hurtigere.

På hver person, du tilmelder, skal du bruge: CPR-nummer, adresse, telefonnummer og mailadresse. 

Har du ikke dansk CPR-nummer, bedes du kontakte os i god tid, da tilmelding ellers ikke er mulig.

Når du har tilmeldt dig, modtager du kort efter en mail med link til betaling. 

Din tilmelding er ikke endelig, før du har fået denne mail - så hvis du ikke modtager den inden for få minutter, bedes du kontakte os. 

Du skal være fyldt mindst 17,5 ved kursusstart for at kunne deltage på et højskolekursus.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Hvis du skriver dig op til vores nyhedsbrev for sommerkurser, så får du hvert år en mail med dato for tilmelding. Du får også besked, så snart vi offentliggør vores sommerkurser - og du får gode tips til at øge dine chancer for at få plads, når tilmeldingen åbner. Du skriver dig op via dette link.

Hvis du skal dele et dobbeltværelse med en kæreste, ægtefælle eller ven, bedes I BEGGE nævne det i kommentarfeltet og skrive hinandens fulde navne. 

I kommentarfeltet skal du også skrive, hvis du har ønsker i forhold til etage (stuen eller 1. sal). Er der ønsker om særlige værelsesnumre, er det først til mølle.

Husk også at skrive i kommentarfeltet, hvis du har handicap, sygdom, alvorlig allergi eller lignende, som du synes, vi bør vide.

VENTELISTE

Det er muligt at komme på venteliste, hvis det værelse eller det kursus, du ønsker, er udsolgt. Læs hvordan du kommer på venteliste nedenfor.

Hvis din ønskede værelsestype er udsolgt, har du to muligheder:

1. Hvis du KUN ønsker at deltage på kurset, hvis du får din foretrukne værelsestype, skal du klikke 'Tilmeld til venteliste' ud for denne værelsestype. Du vil herefter blive skrevet på venteliste og kontaktet, hvis der bliver plads. Hvis der ikke bliver plads til dig på lige præcis denne værelsestype, får du ikke plads på kurset.

2. Hvis du 'kan leve' med en anden værelsestype i tilfælde at, at du ikke får plads på din foretrukne, skal du blot tilmelde dig kurset på den anden (ledige) værelsestype og inde i denne tilmelding skrive dig på venteliste til din foretrukne værelsestype. Du vil herefter blive kontaktet, hvis du får plads på din første prioritet, og ellers får du din anden prioritet.

Skriv ikke ønske om venteliste i kommentarfeltet - vi kan ikke garantere, at vi ser det i tide.

Din plads på venteliste afhænger af dit tilmeldingstidspunkt.

Hvis et kursus er helt udsolgt, kan du også skrive dig på venteliste (til det eller de værelsestyper, du er interesseret i, hvis der bliver plads). Du kan sagtens skrive dig op på flere ventelister.