PRISER PÅ SOMMERKURSER

Her kan du se priserne for sommerkurser 2020 på Den Europæiske Filmhøjskole. Alle priser er inkl. undervisning og fuld forplejning. Ved dagelev er værelse ikke inkluderet, her skal du selv finde overnatning et andet sted.

1 uges sommerkursus i dobbeltværelse:

1 uges sommerkursus i enkeltværelse:


1 uges sommerkursus som dagelev:


Børn u. 18 år (dobbeltværelse med voksen)*:


*) Kun muligt på familiehøjskole i uge 28

Der ydes 10% studierabat.
Husk at medbringe gyldigt studiebevis.

Vi modtager også gavekort fra Højskolerne
5.195,- DKK

7.195,- DKK

4.395,- DKK

3.595,- DKK
PROGRAM

Du modtager først endeligt program for kurset den første dag. Men alle kurser starter søndag med check-in fra kl. 14 (programstart ca. 15:30) - og slutter med brunch og afrejse lørdag formiddag (festmiddag fredag).

Tilmelding til sommerkurser

Vejledning til, hvordan du tilmelder dig vores sommerkurser. HUSK: Du kan IKKE bruge Internet Explorer, når du tilmelder dig. Du skal bruge Chrome, Safari, Firefox eller EDGE.

 • Du tilmelder dig på siderne for de enkelte kurser.
 • Du kan IKKE tilmelde dig med Internet Explorer - du skal bruge Chrome, Safari, Firefox eller EDGE som browser.
 • Du kan kun tilmelde en person ad gangen.
 • For hver tilmelding (også børn under 18 år) skal du bruge: CPR-nummer, adresse, telefonnummer og mailadresse.
 • Når du har tilmeldt dig, modtager du kort efter en mail med link til betaling. Din tilmelding er ikke endelig, før du har fået denne mail - så hvis du ikke modtager den inden for få minutter, bedes du kontakte os.
 • Har du ikke dansk CPR-nummer, bedes du kontakte os i god tid, da tilmelding ellers ikke er mulig.
 • Hvis du skal dele et dobbeltværelse med et barn (kun muligt på familiehøjskole), en kæreste, ægtefælle eller ven, bedes I BEGGE nævne det i kommentarfeltet og skrive hinandens fulde navne.
 • Her skal du også skrive, hvis du har ønsker i forhold til etage (stuen eller 1. sal).
 • Husk også at skrive i kommentarfeltet, hvis du har handicap, sygdom, alvorlig allergi eller lignende, som du synes, vi bør vide.
 • Du skal være fyldt 18 år ved kursets start for at deltage, med mindre du deltager på et af familiekurserne og er ifølge med en voksen.
 • På familiekurset er det tanken, at man deltager 1 voksen per barn og bor sammen på et dobbeltværelse. Hvis I deltager med en familie på 3 personer, vil I (med mindre I bestiller et enkeltværelse til en af jer) enten komme til at bo alle 3 på ét dobbeltværelse (med en ekstra madras) eller en af jer kan komme på værelse med en anden deltager af samme køn og på nogenlunde samme alder. Dette afhænger af søgningen på kurset, og vi vil kontakte dig og informere dig om, hvad vi kan tilbyde.
 • VENTELISTE

  Det er muligt at komme på venteliste, hvis det værelse eller det kursus, du ønsker, er udsolgt. Læs hvordan du kommer på venteliste nedenfor.

  Hvis din ønskede værelsestype er udsolgt, har du to muligheder:

  1. Hvis du KUN ønsker at deltage på kurset, hvis du får din foretrukne værelsestype, skal du klikke 'Tilmeld til venteliste' ud for denne værelsestype. Du vil herefter blive skrevet på venteliste og kontaktet, hvis der bliver plads. Hvis der ikke bliver plads til dig på lige præcis denne værelsestype, får du ikke plads på kurset.
  2. Hvis du 'kan leve' med en anden værelsestype i tilfælde at, at du ikke får plads på din foretrukne, skal du blot tilmelde dig kurset på den anden (ledige) værelsestype og inde i denne tilmelding skrive dig på venteliste til din foretrukne værelsestype. Du vil herefter blive kontaktet, hvis du får plads på din første prioritet, og ellers får du din anden prioritet.

  Skriv ikke ønske om venteliste i kommentarfeltet - vi kan ikke garantere, at vi ser det i tide.
  Din plads på venteliste afhænger af dit tilmeldingstidspunkt.

  Hvis et kursus er helt udsolgt, kan du også skrive dig på venteliste (til det eller de værelsestyper, du er interesseret i, hvis der bliver plads). Du kan sagtens skrive dig op på flere ventelister.