Tilmeld dig en uges sommerhøjskole med filmanmelder og tv-vært Maria Månson. En uge, hvor du får indblik i livet bag kameraet. En uge med masser af interessante film, samtaler og ny viden. Og som altid midt i naturskønne Mols Bjerge.

Vi er afhængige af dem. Vi frygter dem. De fascinerer os. Måske fordi de nogle gange virker mere menneskelige end os selv? Det handler om de maskiner, der hjælper og forbedrer både hverdag og fiktioner.

På dette kursus dykker vi ned i den digitale verden. Vi ser på kunstig intelligens og effekter ud fra et mangefacetteret perspektiv. Vi dyrker de filmhistoriske portrætteringer af menneskelige maskiner, får besøg af dygtige branchefolk, og kigger på konsekvenserne både på lærredet og i virkeligheden. For er der argumenter for fortsat at bruge blod, sved og tårer, når valget står mellem menneske og maskine?

Der kommer mere information om kurset i det nye år. 

Undervisere:

Maria Månson, tv-vært og filmanmelder

Tilmelding:

Tilmeldingen åbner i februar 2024. Hvis du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du automatisk besked, når vi kender den endelige dato for åbning. Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det her.

Priser:

Læs om priser på sommerkurser her.