Manusworkshop: Lær at skrive til film og tv

Hvordan skriver man et manuskript? Hvordan bygger man en karakter op? Hvad er et plot? Hvordan skriver man en scene? Hvordan arbejder man med struktur, dramaturgi og tematik? Hvordan bruger man sig selv og sine egne erfaringer? Hvordan bruger man andres erfaringer? Hvordan arbejder man med research? Hvordan får man en fed skriveoplevelse, hvor man glemmer sig selv?

DENNE WORKSHOP ER PT. UDSOLGT - klik på "Tilmeld" ovenfor og skriv dig på venteliste, så bliver du kontaktet, hvis der bliver en plads ledig.

Det vil blive en uge, hvor vi vil gå i dybden med det at skrive til film og tv.

Vi vil se film sammen. Vi vil snakke dramaturgi og struktur. Vi vil læse manuskripter. Og så vil vi skrive. Over halvdelen af tiden vil blive brugt på en række skriveøvelser, som efterfølgende vil blive gennemgået i grupper.

Vi kommer også til at snakke om, hvordan man tilrettelægger sin tid som forfatter, hvordan man mentalt skal indstille sig, så man lærer at nyde håndværket at skrive, samt hvordan man samarbejder med andre.

Det er et kursus, der er målrettet unge og yngre filmfolk samt manusforfattere in spe. Både dem, der lige er begyndt at snuse til det at skrive, samt dem, der har lidt erfaring og måske overvejer at søge ind på Den Danske Filmskoles manusuddannelse eller lignende uddannelser.

Det bliver intenst. Vi begynder kl. 9 om morgenen, og vi stopper først klokken 24 om aftenen. Nu er I advaret!

Kursusleder er Nanna Westh, som er manuskriptforfatter bag serier som ULVEN KOMMER, ARVINGERNE, DNA og SOMMERDAHL. 

Undervisere:

Kursusleder: Nanna Westh, manuskriptforfatter.

Medunderviser: Christine Exner, skuespiller og instruktør.

Medunderviser: Thomas Porsager, manuskriptforfatter.

Tilmelding:

Via knappen ovenfor (workshoppen er pt. udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste ved at klikke på "Tilmeld".

Priser:

Læs om priser på sommerkurser her.