Manusworkshop: Lær at skrive til film og tv


Hvordan skriver man et manuskript? Hvordan bygger man en karakter op? Hvad er et plot? Hvordan skriver man en scene? Hvordan arbejder man med struktur og dramaturgi?

Dette sommerkursus er en skriveworkshop, hvor vi arbejder med at skrive manuskripter.

Det vil blive en uge, hvor vi vil se film. Vi vil snakke dramaturgi og struktur. Vi vil læse hinandens tekster og gennemgå dem sammen i mindre grupper. Men mest af alt, vil vi skrive. For det er netop dét, som er det centrale i manuskriptforfatterens arbejde – at skrive. Også når man føler sig uinspireret eller har en dårlig dag. Writing is rewriting.

Vi vil også snakke om, hvordan man tilrettelægger sin tid som forfatter, hvordan man mentalt skal indstille sig, så man lærer at nyde håndværket at skrive, samt hvordan man samarbejder med andre.

Det er et kursus, der er målrettet unge som ældre filmfolk, manusforfattere in spe. Både dem, der først lige er begyndt at snuse til det at skrive, samt dem, der har lidt erfaring og måske overvejer at søge ind på Filmskolens manusuddannelse eller lignende uddannelser. Det kan også være dig, der overvejer et karriereskifte.

Deltager du på vores skrivekursus med henblik på at søge ind på filmskolen eller Super16, er det en god idé at tale med underviserne om det.

Det bliver intenst! Vi glæder os!

Tilmelding:

Vi regner med, at tilmeldingen åbner i løbet af februar måned. Kontakt os hvis du gerne vil skrives op til vores sommerkursus-nyhedsbrev, så hører du fra os, når vi har en præcis dato.