Manusworkshop: Lær at skrive til film og tv

Hvordan skriver man et manuskript? Hvordan bygger man en karakter op? Hvordan arbejder man med struktur, dramaturgi og tematik? Hvordan bruger man sig selv og sin krop, når man skriver? Hvordan arbejder man med research? Og hvordan får man en fed skriveoplevelse, hvor man glemmer sig selv?

Manusworkshoppen er en uge, hvor vi vil gå i dybden med det at skrive til film og tv.

Vi vil se film sammen. Vi vil snakke dramaturgi og struktur. Vi vil læse hinandens manuskripter. Og så vil vi skrive. Over halvdelen af tiden vil blive brugt på en række skriveøvelser, som efterfølgende vil blive gennemgået i grupper.

Vi kommer også til at snakke om, hvordan man tilrettelægger sin tid som forfatter, hvordan man mentalt skal indstille sig, så man lærer at nyde håndværket at skrive, samt hvordan man samarbejder med andre i produktionen.

Det er et kursus, der er målrettet unge og yngre filmfolk samt manusforfattere in spe. Både dem, der lige er begyndt at snuse til det at skrive, samt dem, der har lidt erfaring og måske overvejer at søge ind på Den Danske Filmskoles manusuddannelse eller lignende uddannelser. Men alle er velkomne, også fx journalister eller andre granvoksne professionelle, der har lyst til at booste fortælleglæden og styrke deres fornemmelse for dramaturgi.

Det bliver intenst. Vi begynder kl. 9 om morgenen, og vi stopper først klokken 24 om aftenen. Nu er I advaret!

Kursusleder er Nanna Westh, som er manuskriptforfatter bag serier som HÆNDELSER VED VAND, SOMMERDAHL, ULVEN KOMMER, ARVINGERNE og DNA. 

Undervisere:

Kursusleder: Nanna Westh, manuskriptforfatter.

Medundervisere: Christine Exner og Thomas Porsager

Tilmelding:

Tilmeldingen åbner torsdag den 22. februar 2024 kl. 10. Læs mere om tilmelding her.

Priser:

Læs om priser på sommerkurser her.