Tilmeld dig en uges sommerhøjskole med tv-vært og journalist Lene Johansen i spidsen. Det bliver en uge med masser af film, ny viden, spændende samtaler og inspiration. Og som altid i selskab med andre ligesindede filmelskere i naturskønne omgivelser.

Vores verden forandrer sig. Det samme gør vi. Vores værdier er under pres, vores roller ændrer sig både i den private sfære i familien, og i samfundet - det nære og i den store verden ude omkring os. Verden har altid forandret sig, nu går det bare stærkt – hurtigere end nogensinde.

I en hel uge skal vi fordybe os i de gamle perler og sammen opleve nogle af de nyere mesterværker, der får os til at favne og forstå forandringerne i en forvandlet verden. For selv om verden er forandret, er den stadig forunderlig og i virkeligheden kan vi spejle os i tidligere tider, når vi finder fodfæste i filmkunsten.

Der kommer mere info om dette kursus i det nye år.

Undervisere:
Lene Johansen, journalist og tv-vært (kursusleder)

Tilmelding:

Tilmeldingen åbner i februar 2024. Hvis du allerede er tilmeldt vores nyhedsbrev, får du automatisk besked, når vi kender den endelige dato for åbning. Er du ikke tilmeldt nyhedsbrevet, kan du gøre det her.

Priser:

Læs om priser på sommerkurser her.