Film boot camp - lær at lave film i din sommerferie

7.-13. juli 2019

Sommerhøjskole for filmglade børn over 11 og deres voksne.


Tilmeldingen åbner i starten af februar 2019

Har du en kommende Bier eller Bergman til at bo derhjemme? Drømmer et eller flere af dine børn om at lave film, men mangler de nogle redskaber til at føre drømmen videre? Så tag din søn, datter, nevø, niece eller dit barnebarn med på dette familiekursus, 'Film boot camp'. Her møder de andre børn med samme passion samt dygtige og engagerede undervisere.

Vi skal arbejde på egne medbragte smart phones og computere, der bliver fart over feltet, og med sig hjem får man øgede kompetencer inden for både manuskript, kamera, klip og mere.

Der vil også være fællesaktiviteter og anden underholdning for de voksne i form af film og oplæg - og måske også lidt skuespil? Alle under 18 skal være ifølge med mindst 1 voksen.

Kursusleder og underviser
Henrik Højer, underviser på VIA Film & Transmedia og ekspert i film og tv-serier. Har tidligere undervist i film (og på familiekurser) på Odder Højskole.

Dette kursus løber sideløbende med et andet familiekursus, 'Mig og min gamer'. Deltagerne på de to kurser har alle måltider sammen, og der er også fællesaktiviteter for begge kurser samtidig.
Henrik Højer - underviser på Film Boot Camp på Den Europæiske Filmhøjskole

Open house 2017
Priser og praktisk info
Mere information om priser og tilmelding til filmhøjskolens sommerkurser.

Læs mere
Den Europæiske Filmhøjskole tilbyder en lang række af filmsommmerkurser og filmworkshops hvert år
Flere sommerkurser
Læs om vores andre sommerkurser på Den Europæiske Filmhøjskole.

Læs mere