Familiekursus med filmproduktion for børn fra 9 år og opefter.


KURSET ER DESVÆRRE AFLYST

I uge 28 åbner filmhøjskolen dørene op til en uges familiehøjskole med film og gaming for hele familien. Ta’ dine børn eller børnebørn med til en uge af sommerferien med masser af film, gaming og underholdning både for store og små.

Vores familiekursus har to linjer: ”Mig og min gamer” for gamere i alderen 12-17 og deres voksne, eller ”Film Boot Camp” for filmglade børn i alderen 9-17 år.

Men der er masser af fælles aktiviteter for alle deltagere, og alle måltider nydes sammen. Så to børn fra samme familie kan sagtens deltage på hver sin linje. Dette er siden for "Film Boot Camp", og det er her, du tilmelder dig, hvis du ønsker at deltage på denne linje (forældre med børn på begge linjer kan blot tilmelde sig en vilkårlig linje - så længe jeres børn er tilmeldt den rigtige linje).

"Film Boot Camp"


Linjen "Film Boot Camp" er for dig, der har en kommende Bier, Bergman eller Bornedal boende derhjemme. Drømmer et eller flere af dine børn eller børnebørn om at lave film, men mangler de nogle redskaber for at føre drømmen videre?

Så er filmhøjskolens "Film Boot Camp" uden tvivl noget for dig og din søn, datter, nevø, niece eller barnebarn. På kurset bliver I klædt på til at fortælle fængende historier i levende billeder, og I kommer desuden til at møde ligesindede børn, unge og voksne med samme passion som jer. Dygtige og engagerede filmfolk står for undervisning og workshops, og under deres kyndige vejledning skal I desuden producere jeres egen film.

Vi skal arbejde på medbragte smart phones og computere, der bliver fart over feltet, og med sig hjem får man øgede kompetencer inden for både manuskript, kamera, klip og mere. Som en del af sommer camp'en får vi desuden også besøg af professionelle fra film- og tv-branchen. De vil med udgangspunkt i egne erfaringer fortælle og lære fra sig.

Der vil også være fælles aktiviteter og anden underholdning for de voksne i form af film og oplæg. Alle under 18 år skal være ifølge med mindst 1 voksen.