Tilmeld dig en uges sommerhøjskole med tv-vært og journalist Lene Johansen i spidsen. Det bliver en uge med masser af film, ny viden, spændende samtaler og inspiration. Og som altid i selskab med andre ligesindede filmelskere i naturskønne omgivelser.

Begæret bedrager, og bedraget baserer sig ofte på begæret. De to drifter er omdrejningspunkt for masser af filmiske fortællinger fra ”Værk uden skaber” til ”A star is born”. 

Vi lever os ind i det sanselige og misunder muligheden for at give efter for det bedrageriske samtidig med, at vi fordømmer både begær og bedrag. 

Men hvad sker der, hvis begæret kvæles, som Emma Thompson forsøger at kæmpe sig fri af i ”Good luck Leo Grande” med fine referencer til ”Fagre voksne Verden”? Og hvem bedrager egentlig hvem, når vi spoler tiden tilbage til eksempelvis ”Chinatown”? 

Vi skal dyrke begær og bedrag i nye film såvel som i de svulstige klassikere alá ”La Dolce Vita”. Vi skal møde filmfolk både foran og bag lærredet og høre, hvordan de lægger arm med fortællinger om begær og bedrag.


Undervisere:
Lene Johansen, journalist og tv-vært

Petru Maier, kameralærer på Den Europæiske Filmhøjskol

Tilmelding:

Tilmeldingen åbner i løbet af februar. Skriv dig op til vores nyhedsbrev, hvis du ikke allerede er skrevet op, og vær sikker på at få besked om åbningsdatoen. Du skriver dig op via dette link. Bemærk, at du ikke behøver gøre det igen, hvis du har gjort det tidligere år.

Priser:

Læs om priser på sommerkurser her.