Sommerkurser 2020

På Den Europæiske Filmhøjskole

VEDR. COVID-19: Mange af jer har sikkert spørgsmål vedr. den nuværende situation, nu hvor det er meldt ud, at højskolerne er lukkede til 10. maj. Vi glæder os til at afholde spændende sommerkurser med jer! Vi ved i skrivende stund dog ikke hvad “ingen store forsamlinger til og med august ” kommer til at betyde for vores sommerkurser, og vi afventer ligsom andre højskoler besked fra myndighederne derom. Vi håber, I vil have tålmodighed under de givne omstændigheder og afvente en endelig udmelding. Vi informerer selvfølgelig, så snart vi ved mere. Skulle dit sommerkursus blive aflyst, får du selvfølgelig alle pengene tilbage.
Journalist, filmanmelder og vært Per Juul Carlsen leder sommerkurser på Den Europæiske Filmhøjskole. Hold øje med filmhøjskolens website og se, hvilket kursus han byder på i år.

Kan en film forandre dit liv?

Kan filmoplevelser være så intense, at de forandrer vores liv? Uge 27.
Læs mere
Lene Johansen - journalist, forfatter og foredragsholder. Sommerkursusleder på Den Europæiske Filmhøjskole.

Uskyldstabet på film

Journalist og tv-vært Lene Johansen ser på uskyldstab på film. Uge 29.
Læs mere

Det dobbelte liv

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST
Læs mere
Jakob Stegelmann er kursusleder om sommeren på Den Europæiske Filmhøjskole. Hold øje med vores website, og se, hvad han byder på i år.

Tegneserier på film

Ikonet Jakob Stegelmann viser film, der udspringer fra tegneseriens verden. Uge 31.
Læs mere
Skriveworkshop for dig, der gerne vil lære at (eller blive bedre til) at skrive manuskript til film eller serier. Til dig, der har en manuskriptforfatter i maven!

Manuskript­workshop: Glem forfatteren, men lær håndværket

Lær at skrive til film - med manuskriptforfatter Adam August. Uge 31.
Læs mere