Sommerkurser 2020

På Den Europæiske Filmhøjskole

Bliv klogere på film i din sommerferie! Hver sommer afholder Den Europæiske Filmhøjskole en række korte sommerkurser, hvor du får mulighed for at fordybe dig i film. Vores sommerhøjskole består både af praktiske workshops og familiekurser samt seminar-baserede sommerkurser. Uanset hvilket kursus, du vælger, får du en uge med ny viden, masser af film, vidunderlig mad og hygge med andre filmelskere i naturskønne omgivelser. Alle kurser afholdes selvfølgelig i henhold til myndighedernes retningslinjer for højskoler under COVID-19 pandemien.
Journalist, filmanmelder og vært Per Juul Carlsen leder sommerkurser på Den Europæiske Filmhøjskole. Hold øje med filmhøjskolens website og se, hvilket kursus han byder på i år.

Kan en film forandre dit liv?

Kan filmoplevelser være så intense, at de forandrer vores liv? Uge 27.
Læs mere
Lene Johansen - journalist, forfatter og foredragsholder. Sommerkursusleder på Den Europæiske Filmhøjskole.

Uskyldstabet på film

Journalist og tv-vært Lene Johansen ser på uskyldstab på film. Uge 29.
Læs mere

Det dobbelte liv

KURSET ER DESVÆRRE AFLYST
Læs mere
Jakob Stegelmann er kursusleder om sommeren på Den Europæiske Filmhøjskole. Hold øje med vores website, og se, hvad han byder på i år.

Tegneserier på film

Ikonet Jakob Stegelmann viser film, der udspringer fra tegneseriens verden. Uge 31.
Læs mere
Skriveworkshop for dig, der gerne vil lære at (eller blive bedre til) at skrive manuskript til film eller serier. Til dig, der har en manuskriptforfatter i maven!

Manuskript­workshop: Lær at skrive til film og tv

Lær at skrive til film - manusworkshop. Uge 31.
Læs mere